kereskedelem@pdarh.hu          +36-1-356-9595

PDA Rendszerház

PDA RH Iogo small
1989-tól kezdve a nagy múltú angol PSION egyedi PDA-inak (Personal Device Assistent) hazai képviseletét láttuk el, mint kisvállalkozás. Mára nagyvállalati környezethez illeszkedő mobil, megoldás központú technológiákra építő rendszerintegrátorrá fejlődtünk.
A PDA Rendszerház Kft. cégcsoporttá nőtte ki magát a számítástechnika, informatika és a telekommunikáció területén. Az ipari kivitelű (por és víz, extrém hőmérséklet, páratartalom, rázkódás, illetve ütésállóság, stb.) tablet PC és okostelefon eszközök egyik meghatározó forgalmazója, több neves márka itthoni képviselője vagyunk. Vállalkozásunk olyan megoldásokat kínál a kereskedelmi, ipari, mezőgazdasági szereplőknek, amely innovatív és gyors és biztonságos költségmegtérülést eredményez néhány éven belül.
Referenciáink között szerepelnek kkv-k, multinacionális és állami vállalatok, amelyeknek az évek során megközelítőleg 100.000 db hardvert, továbbá komplett alkalmazást, szoftver licencet biztosítottunk.

Megoldottunk már szállítmányozóknak járattervezést, kézbesítések online követését vonalkód és/vagy RFID technológiával, illetve mobil nyomtatást. Energia szektorban az elektromos hálózat szerelői munkafolyamatok optimalizálását interaktív kommunikációval (fotók, munkalapok küldése) valósítottuk meg 3G mobil internet hálózaton.
Az egészségügyben a meglévő kórházi rendszerekhez illeszkedik az a speciális, saját fejlesztésű dokkoló eszköz, amely extrém gyorsulást, fékezést is elvisel. Az alkalmazott tábla PC segítségével pedig megoldható a betegazonosítás, kórlap felvétel és egyéb külső műszer adatainak továbbítása az Országos Mentőszolgálathoz.
Banki területen is felmutathatunk kiemelkedő eredményességgel használható RFID technológiai megoldást, kombinálva a mobil leolvasók, nyomtatók strapabírásával, sokoldalúságával, egyéb használati jellemzőivel.
Raktárokban mobil megoldásainkkal segítjük az anyagmozgatást és készletgazdálkodást, csökkentve a papír alapú nyilvántartásokból eredő tévedések számát. Megoldásaink összekapcsolhatóak a már működő vállalatirányítási (ERP) rendszerekkel, valamint hangvezérelt logisztikai megoldás is integrálható hozzá.
A mobil eszköz menedzsment megoldásaink bármely elterjedt készülék operációs rendszerén - Windows Mobile, Android, iOS - elérhetőek. Lehetőség szerint minden átadott rendszerünket táv-menedzselhetővé tesszük és azok szervizelését is vállaljuk.
Vevőink megelégedésére a komplex megoldásokhoz az ügyfél igények megismerését követően projekt szemlélettel közelítünk, valamint képesek vagyunk zökkenőmentesen együttdolgozni a megrendelő által kijelölt partnerrel.

Certop 9001 COhun