kereskedelem@pdarh.hu          +36-1-356-9595

Mobil készletező rendszer

Mobil számlázó és készletkezelő rendszer

Ahhoz, hogy napról napra több ügyfélnek értékesíthessen, nem kell drága szoftverekre beruháznia. Mindössze egy olyan mobil számlázó megoldásra van szüksége, amely

egyszerűbb és gyorsabb, mint a kézi számlázás, így időt takarít meg, bárhonnan elérhető, így tökéletesen alkalmas mozgó értékesítéshez rugalmasan használható, és maximálisan alkalmazkodik az Ön számlázási igényeihez.
Ez a program egyesíti a professzionális számlázó – készletnyilvántartó rendszerek képességeit a mobil értékesítés támogató rendszerek rugalmasságával. Olcsón és egyszerűen bevezethető, hamar megtérülő szolgáltatás, ami akár azonnali bevétel-növekedést hozhat a hatékonyság növelésével úgy, hogy eközben növeli az átláthatóságot is.

Mobilszámlázás
Megoldásunkkal helyben, olcsó eszközök segítségével állíthat ki számlákat, pénztári bizonylatokat. Kiállíthat készpénzes, átutalásos, halasztott készpénzfizetéses, jóváíró, helyesbítő számlákat. Mindig kéznél lévő eszközén folyamatosan nyomon követheti kintlévőségeit, ügyfelei lejárt tartozásait, fizetési fegyelmét.

Készletkezelés
A rendszer nem csak számlákat képes kiállítani, de nyilvántartja készletét akár több telephelyen is. Bárhol, bármikor megtekintheti, hogy a raktárában, slepptúrás gépkocsiain miből mennyi van. Üzletkötői akár árut is rendelhetnek a telephelyről vagy akár egymástól is.

Egyéb funkciók
Készpénz kezelés, göngyöleg kezelés, költségek kezelése, túratervezés, egyéni feladatok, felmérések, disztribúció mérés, jelentések.

Tovább a kategóriában: Mobil jegyadó rendszer »