kereskedelem@pdarh.hu          +36-1-356-9595

Panasonic

Panasonic

Panasonic (4)

 A 10,1 hüvelykes Toughpad FZ-A2, a maga strapabíró és hordozható kivitelű AndroidTM processzorával ideális eszköz a terepre kiszálló, kihívásokkal teli környezetben dolgozó mobil szakemberek számára. A kapacitatív tízujjas multi-touch kijelzőjével, rugalmasan konfigurálható portjaival, valamint bővíthető üzleti felhasználásával, ez a Android™ 6.0 eszköz terepen is kihasználhatóvá teszi azokat a kapcsolódási lehetőségeket, melyek az adatokhoz való állandó hozzáférést biztosítják.

A Panasonic Toughbook CF-20 páratlanul sokoldalú lehetőséget nyújt az első strapabíró, átalakítható notebook-ként a mobil üzleti szféra számítástechnikájának. 6 különböző felhasználási módot ajánlva biztosítja a világ legjobb megoldását a mobil dolgozók számára, így téve eleget az üzleti szféra minden igényének. A vastag kesztyűben is vezérelhető érintőkijelző, az akár 20 órányi üzemidő, az üzem közben cserélhető akkumulátor, a járműbe helyezhető dokkoló és az asztali portreplikátor teszi a Panasonic Toughbook CF-20 strapabíró üzleti mobil eszközt egyedülállóvá.

A szélsőséges igénybevételre tervezett Toughpad FZ-G1 táblagép új mércét állít a szabad téren is jól látható táblagépek piacán. Ideális eszköz a terepen dolgozó mobil szakemberek számára. A 10 ujjas érintésvezérlést támogató kapacitív kijelzővel, digitalizáló tollal és rugalmasan konfigurálható portokkal felszerelt Windows 10-alapú eszközön terepviszonyok között is jól megjeleníthetők a nagy felbontású dokumentumok és képek, miközben csatlakozási opciói gondoskodnak az adatok folyamatos rendelkezésre állásáról. A rugalmas konfigurációs lehetőségnek köszönhetően az üzleti felhasználók kompakt, strapabíró és könnyű kivitelben jutnak hozzá a munkájukhoz szükséges hagyományos portokhoz.

 

IP65 katonai védettségű, Windows 8.1 rendszerű, 7"-os táblagép. Vonalkód, smart és mágneskártya valamint NFC és RFID olvasó, saját beépített GPS, opcionális 4G LTE, működés közbeni akkucsere lehetősége.