kereskedelem@pdarh.hu          +36-1-356-9595

Unitech

Unitech

Unitech (5)

Az Unitech EA600 (Android 5.1 OS, 2D, 3G dual-band WiFi) ipari kivitelű, 5"-os eszköz kiváló tulajdonságokkal, erős adatgyűjtő képességgel mindenhol megállja a helyét! IP67 por és víz elleni védettség, Gorilla Glass 3 kijelzővel, 4000 mAh akkumulátorral,  és rengeteg nélkülözhetetlen funkcióval kiváló társ a terepi munkában!

4,7"-os, Android 5.1 Lollipop rendszerű - magyarul is tudó - multifunkcionális eszköz. Quad-Core processzor, 5 megapixeles előlapi kamera, 8 megapixeles hátlapi kamera vakuval, Gorilla Glas 3, 1D/2D vonalkódolvasó, hot swappable akkumlátor, 4G LTE, Kiépítéstől függően teljes értékű, mindent tudó vállalati PDA-ként funkcionálhat.

Az Unitech PA730 ipari kivitelű terminálja erőteljes Android platform felhasználásával, garantálja a terepen dolgozók sikeres és gyors munkavégzését. Az IP65-ös védettség, 1,2 m-ről ejthetőség - biztosítja a megbízható, tartós használatot amellyel hozzájárul a vállalati költséghatékonyság növeléséhez.
Kérjen árajánlatot!

Az Unitech PA692 megnöveli a mobil munkavégzéssel kapcsolatos teljesítményét, hogy állja a kemény üzleti versenyt. A teljesítményt, hatékonyságot igazoló tesztek alapján a PA692 a mobil terepi munkát végzők számára ideális adatgyűjtő, kiváló képességű kommunikációs eszköz egyben. Mindez egy robusztus, könnyen kezelhető ergonomikus formában.

A Unitech HT682 jelű kompakt kivitelű, strapabíró, ipari mobil kézi terminálja ideális a gyártási, kereskedelmi, logisztikai és szállítási feladatok támogatásához. Kivitele a legmostohább és tartós környezeti igénybevétel mellett is jól szolgálja a mobil munkavégzés igényeihez igazodó gyors, hatékony munkavégzést. Alig 310 g, de az IP65 szabványnak megfelel!