kereskedelem@pdarh.hu          +36-1-356-9595

Handheld

Handheld

Handheld (4)

 A Nautiz X9 ipari kivitelű eszköz egy igazán szívós android PDA amely megállja a helyét a legnehezebb terepi körülmények között is! Köszönhetően a többféle kiegészítőnek és a különböző választható kiépítéseknek, használható adatgyűjtőként és megbízható terepi munkatársként is!

A NAUTIZ X2 tökéletes választás vállalati felhasználóknak, hiszen segítségével a napi feladatokat gördülékenyen elvégezhetők, robusztus kivitelének köszönhetően pedig ellenáll párának, pornak, extrém magas illetve alacsony hőmérsékletnek is, valamint leejthető 1.2 m-ről.

Egy jól eltalált kialakítású, többcélú, robusztusan strapabíró kialakítású adatgyűjtő azoknak akik már ismerik a Windows Mobile rendszert és tudják, hogy a jövőben is hasznos társ lesz a mindennapi munkákban.

 

Kicsi a bors, de erős... Kis gép, hatalmas képességekkel, kézbefogható, zsebredugható méretekkel, ezek jellemzik a Nautiz X3-at. Hordozhatóságot, beépíthetőséget növelő kiegészítők teszik teljessé ezt a kis méretű, ipari felhasználási körülményekhez tervezett PDA-t.